Categorie:

Dimensiune anvelope:

Producator

Sezon:
runflat  

Material jante:

Caracteristici jante:

Producator

Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

ProducatorPlata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)


Caracteristici

Latime: 6.5
Diametru: 16
Prezoane: 5
Distanta dintre prezoane: 5 X 112
ET: 42
Gaura centrala: 57.1

Jante aliaj MAK DRESDEN GUN MET-MIRROR FACE CB57.10 6,5X16 5X112 ET42

Jante aliaj MAK DRESDEN GUN MET-MIRROR FACE CB57.10 6,5X16 5X112 ET42PRODUCATOR: mak
DISPONIBILITATE:
In Stoc
Garantie: 24 luni
Livrare: gratuita la 4 buc.(pentru comenzi peste 500 de ron(la 4 bucati)) in orice localitate cu acoperire FAN Courier (exceptie camioane).
Consultati lista localitatilor cu acoperire FAN Courier aici

  Comenzi telefonice: In aceasta perioada primim exclusiv comenzi online

Pret: 489.00 RON
Pret vechi: 621.00 RON

Preturile includ TVA si taxa eco
Visa Mastercard


Adauga in cos
afla cum se masoara janta
Descriere Jante aliaj MAK DRESDEN GUN MET-MIRROR FACE CB57.10 6,5X16 5X112 ET42

Jante aliaj MAK DRESDEN GUN MET-MIRROR FACE CB57.10 6,5X16 5X112 ET42Jante aliaj MAK

Compania MAK a fost creata in 1990, dar intr-un anume fel, nu este chiar foarte noua, deoarece reprezinta rezultatul unui joint-venture intre doua afaceri de familie care activeaza in domeniul auto de cateva decenii: familia Magri, unul dintre liderii din domeniul distributiei de anvelope in Italia si Cervati, o familie care detine turnatorii inca din anii ’30, un adevarat lider in turnarea pieselor de aluminiu. Datortia know-how-ului tehnologic pe de-o parte si cunostiintelor profunde ale pietei pe de alta parte, proiectul de productie si distributie al jantelor de aliaj usor a inceput foarte repede, consolidand pozitia companiei pe piata. Succesul companiei a avut la baza o planificare strategica adecvata, tinand cont de doua aspecte: flexibilitate si stil.

Din punct de vedere al flexibilitatii compania trateaza fiecare client in functie de exigentele tarii lor sau a companiei. Acesta se regaseste si in domeniul productiei, Mak oferind o gama minima de turnare de loturi a cate 150 de bucati si loturi de prelucrare de 50 de buc in cazul unor aplicatii speciale. Stocul consistent situat in jurul a 60000 de buc permite livrarea majoritatii comenzilor intr-o saptamana, iar in cazul in care rotile trebuie turnate, durata de livrare se situeaza in intervalul de 4-5 saptamani in medie.

Pornind de la faptul ca, privit din lateral, un automobil este reprezentat in proportie de 25% de catre roti, rezulta foarte clar influenta jantelor de aliaj in aspectul estetic al acestuia. Desi statistica specifica ca rotile reprezinta unul dintre cele cinci elemente de siguranta al unei masini, in 85 % din cazuri acestea sunt alese pe considerente estetice. Tinand cont de calitatea exceptionala a produselor sale, Mak a investit masiv in stil fata de concurenta, fapt demonstrat nu numai de colaborarea cu diverse case de design ci chiar si de achizitionarea uneia, cu obiect de activitate in diferite domenii de la componente de masini la ochelari de soare, reusind sa imprime produselor sale un aspect futurist, agresiv si sportiv, departe de produsele conventionale, si care sunt capabile sa respecte caracteristicile specifice diferitelor tari.