Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

Michelin Energy Saver + o noua anvelopa

 

Michelin Energy Saver + este o anvelopa de vara , care ofera trei beneficii majore.

Primul dintre ele ar fi reducerea consumului de combustibil . Pentru durata de viata ,de aproximativ 45.000 de km , cei de la Michelin sustin ca se vor economisi aproximativ 200 litri de combustibil fata de anvelopa care respecta nivelul minim de performanta cuprins in noul regulament european de etichetare a anvelopelor.

Al doilea beneficiu este siguranta. Ce au imbunatatit ? Prin cresterea amprentei anvelopei cu 10% fata de generatia anterioara , aceasta reuseste sa ofere aderenta superioara , atat pe suprafete uscate cat si pe si pe cele umede . Distanta de franare este redusa cu 16 m pe suparafete ude , comparatie facuta tot cu anvelopa care respecta nivelul minim de franare din noul regulament european de etichetare a anvelopelor.

Al treilea beneficiu pentru Michelin Energy Saver + este uzura ,care prin imbunatatirea retetei cauciucului si-a marit rezistenta la uzura .

Michelin Energy Saver + este disponibil pe diametre de 14 , 15, 16 inch , in 58 de marimi .

 
Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.