Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


MAK

Jante aliaj MAK

Compania MAK a fost creata in 1990, dar intr-un anume fel, nu este chiar foarte noua, deoarece reprezinta rezultatul unui joint-venture intre doua afaceri de familie care activeaza in domeniul auto de cateva decenii: familia Magri, unul dintre liderii din domeniul distributiei de anvelope in Italia si Cervati, o familie care detine turnatorii inca din anii ’30, un adevarat lider in turnarea pieselor de aluminiu. Datortia know-how-ului tehnologic pe de-o parte si cunostiintelor profunde ale pietei pe de alta parte, proiectul de productie si distributie al jantelor de aliaj usor a inceput foarte repede, consolidand pozitia companiei pe piata. Succesul companiei a avut la baza o planificare strategica adecvata, tinand cont de doua aspecte: flexibilitate si stil.

Din punct de vedere al flexibilitatii compania trateaza fiecare client in functie de exigentele tarii lor sau a companiei. Acesta se regaseste si in domeniul productiei, Mak oferind o gama minima de turnare de loturi a cate 150 de bucati si loturi de prelucrare de 50 de buc in cazul unor aplicatii speciale. Stocul consistent situat in jurul a 60000 de buc permite livrarea majoritatii comenzilor intr-o saptamana, iar in cazul in care rotile trebuie turnate, durata de livrare se situeaza in intervalul de 4-5 saptamani in medie.

Pornind de la faptul ca, privit din lateral, un automobil este reprezentat in proportie de 25% de catre roti, rezulta foarte clar influenta jantelor de aliaj in aspectul estetic al acestuia. Desi statistica specifica ca rotile reprezinta unul dintre cele cinci elemente de siguranta al unei masini, in 85 % din cazuri acestea sunt alese pe considerente estetice. Tinand cont de calitatea exceptionala a produselor sale, Mak a investit masiv in stil fata de concurenta, fapt demonstrat nu numai de colaborarea cu diverse case de design ci chiar si de achizitionarea uneia, cu obiect de activitate in diferite domenii de la componente de masini la ochelari de soare, reusind sa imprime produselor sale un aspect futurist, agresiv si sportiv, departe de produsele conventionale, si care sunt capabile sa respecte caracteristicile specifice diferitelor tari.

CAUTARE AVANSATA

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti