Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


Noul model de iarna de la Continental, Winter Contact TS850

Postat in: Noutati | Vizualizari: 1821

Noul model de iarna de la Continental, Winter Contact TS850Continental a eliberat o declaratie de presa anuntand scoaterea pe piata a noului model pentru iarna, Continental Winter Conatct TS850.

 

Acesta este un model nou de la Continental destinat masinilor compacte si medii. Se caracterizeaza prin faptul ca impune noi standarde si masuri in materie de siguranta in conditii de zapada si gheata.

 

Continental declara ca acesta se comporta chiar mai bine pe drumuri ude si manevrabilitatea lui Winter Contact TS850 primeaza chiar si pe drumuri uscate. Rezistenta la rulare este una foarte mica iar performantele de economicitate sunt desavarsite.

 

Noile tehnologii folosite in conceperea acestui model constau in:

• noul design directional la care inginerii au tinut sa adauge cat mai multe muchii posibil. Ca si rezultat anvelopa este capabila de aderenta foarte buna in conditii de gheata si zapada. Aranjarea blocurilor de pe banda de rulare asigura cu 10% mai multa aderenta la porniri si franari si cu 20% mai multa precizie in curbe.

• designul unic al peretelui lateral ajuta la manevrabilitatea pe drumuri uscate. Ca acest model sa se deosebeasca de predecesorul a fost necesar ca si conturul acestuia sa fie mai rigid. Acest lucru a fost obtinut prin diminuarea dimensiunilor peretilor laterali si obtinerea unui contur special destinat anvelopelor tip “flat”. Ca si rezultat, fortele sunt transmise mai rapid dinspre jante spre anvelopa si astfel vehiculul reactioneaza mai prompt.

• structura peretilor laterali este baza pentru reducerea rezistentei la rulare. Inginerii de la Continental au dat foarte mare atentie in conceperea peretilor laterali pentru acest model. Ei au modificat partile structurale ale acestora pentru a diminua procentul de deformare al anvelopei. Ina celasi timp ei au folosit si un compus pe baza de carbon pentru a preveni deformarea. Drept rezultat s-a constatat o reducere a rezistentei la rulare cu 10% decat modelul predecesor. 

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti