Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

Unul dintre modelele noi pentru iarna de la Michelin, Michelin Latitude Alpin LA2

 

Unul dintre modelele noi pentru iarna de la Michelin, Michelin Latitude Alpin LA2Noile anvelope de la Michelin reunesc tehnologii inovative pentru performante de exceptie in orice conditii de iarna. Printre aceste tehnologii mai notabile sunt:

• Tehnologia “StabiliGrip”: consta in canelurile adanci proiectate in trei dimensiuni la unghiuri variabile ce permit cresterea aderentei, ruperea peliculei de apa pentru ca anvelopa sa ramana in contact numai cu solul uscat, rigiditate crescuta in blocurile de cauciuc. Beneficiile acestei tehnologii sunt aderenta sporita si precizia ridicata.

• Tehnologia “Helio Compound 3G”: foloseste o noua mixtura de cauciuc bazata pe siliciu, folosind si ulei de floarea soarelui.

• Tehnologia “Onduleaza si Flexeaza”: aceasta permite o aderenta desavarsita pe drumurile de iarna si o precizie sporita in curbe.

Beneficiile acestui produs nu sunt numai de natura tehnica, compusii folositi in realizarea lor si designul unic ajutand si la o economie de carburant.Printre marii producatori de anvelope, Michelin se afla pe primul loc in materie de produse ce promoveaza economicitatea de carburant.

In functie de dimensiuni, indici de sarcina si de viteza nivelul de zgomot produs de noul model de anvelopa Michelin Latitude Alpin 2 este intre 72dB si 75dB. 

Compusul de cauciuc flexibil ramane astfel, flexibil, chiar si la temperaturi foarte scazute permitand o aderenta foarte buna pe drumurile ude si acoperite cu gheata.

Michelin promite ca si in situatiile in care autovehiculul este incarcat la maximum anvelopele vor avea aceleasi caracteristici excelente, facand astfel condusul mai sigur si mai usor. 

 
Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.