Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


Unul dintre modelele noi pentru iarna de la Michelin, Michelin Latitude Alpin LA2

Postat in: Noutati | Vizualizari: 1574

Unul dintre modelele noi pentru iarna de la Michelin, Michelin Latitude Alpin LA2Noile anvelope de la Michelin reunesc tehnologii inovative pentru performante de exceptie in orice conditii de iarna. Printre aceste tehnologii mai notabile sunt:

• Tehnologia “StabiliGrip”: consta in canelurile adanci proiectate in trei dimensiuni la unghiuri variabile ce permit cresterea aderentei, ruperea peliculei de apa pentru ca anvelopa sa ramana in contact numai cu solul uscat, rigiditate crescuta in blocurile de cauciuc. Beneficiile acestei tehnologii sunt aderenta sporita si precizia ridicata.

• Tehnologia “Helio Compound 3G”: foloseste o noua mixtura de cauciuc bazata pe siliciu, folosind si ulei de floarea soarelui.

• Tehnologia “Onduleaza si Flexeaza”: aceasta permite o aderenta desavarsita pe drumurile de iarna si o precizie sporita in curbe.

Beneficiile acestui produs nu sunt numai de natura tehnica, compusii folositi in realizarea lor si designul unic ajutand si la o economie de carburant.Printre marii producatori de anvelope, Michelin se afla pe primul loc in materie de produse ce promoveaza economicitatea de carburant.

In functie de dimensiuni, indici de sarcina si de viteza nivelul de zgomot produs de noul model de anvelopa Michelin Latitude Alpin 2 este intre 72dB si 75dB. 

Compusul de cauciuc flexibil ramane astfel, flexibil, chiar si la temperaturi foarte scazute permitand o aderenta foarte buna pe drumurile ude si acoperite cu gheata.

Michelin promite ca si in situatiile in care autovehiculul este incarcat la maximum anvelopele vor avea aceleasi caracteristici excelente, facand astfel condusul mai sigur si mai usor. 

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti