Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

ALUTEC

ALUTEC

Jante aliaj Alutec

Alutec Wheels este un producator german cu decenii de experienta care s-a dovedit a fi un renumit brand pentru jantele din aliaj usor atat în Germania, cat si la nivel mondial. Reprezentand o intreprindere tanara si moderna, Alutec are o inclinatie deosebita pentru stil și eleganta, combinata cu pasiunea pentru mașini interesante. Pentru pasionatii aflati in în cautarea unei roți din aliaj de înaltă calitate cu un aspect deosebit, care sa accentueze caracterul sportiv sau exclusivist al automobilului, roțile Alutec sunt disponibile in 9/10 cazuri, certificatele ABE / TÜV garantand compatibilitatea in proportie de 100 % cu autovehiculele acestora.

Produsele sale sunt prevazute cu straturi protectoare UV fapt care garanteaza rezistenta la uzura si pastrarea in timp a aspectului. Indiferent dacă se afla in laborator, pe banci de testare sau teste de drum, rotile ALUTEC sunt puse în mișcare pentru a se asigura ca sunt suficient de robuste. Parteneriatul lor cu Gymkhana Drift și tunerii din întreaga lume reprezinta o dovada in acest sens.Categorii


Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.