Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


ALUTEC

Jante aliaj Alutec

Alutec Wheels este un producator german cu decenii de experienta care s-a dovedit a fi un renumit brand pentru jantele din aliaj usor atat în Germania, cat si la nivel mondial. Reprezentand o intreprindere tanara si moderna, Alutec are o inclinatie deosebita pentru stil și eleganta, combinata cu pasiunea pentru mașini interesante. Pentru pasionatii aflati in în cautarea unei roți din aliaj de înaltă calitate cu un aspect deosebit, care sa accentueze caracterul sportiv sau exclusivist al automobilului, roțile Alutec sunt disponibile in 9/10 cazuri, certificatele ABE / TÜV garantand compatibilitatea in proportie de 100 % cu autovehiculele acestora.

Produsele sale sunt prevazute cu straturi protectoare UV fapt care garanteaza rezistenta la uzura si pastrarea in timp a aspectului. Indiferent dacă se afla in laborator, pe banci de testare sau teste de drum, rotile ALUTEC sunt puse în mișcare pentru a se asigura ca sunt suficient de robuste. Parteneriatul lor cu Gymkhana Drift și tunerii din întreaga lume reprezinta o dovada in acest sens.

CAUTARE AVANSATA

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti