Categorie:

Dimensiune anvelope:

Producator

Sezon:
runflat  

Material jante:

Caracteristici jante:

Producator

Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

ProducatorPlata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)


EVERGREEN

EVERGREEN

Anvelope Evergreen

Sailun-Jyniu reprezinta un jucator cheie in industria producatorilor de anvelope, producand o gama larga de anvelope premium. Pentru a iesi in evidenta, compania produce profile de anvelope avand la baza o cercetare minutioasa, menite sa satsfaca toate necesitatile utilizarii de zi cu zi. Toate produsele promit sa asigure calitate exceptionala avand suportul unei echipe de incredere si experimentate de profesionisti.

Compania a fost fondata in 1995 devenind al 18 lea producator la nivel mondial. Dezvoltarea rapida a avut la baza trei valori: produse de calitate, servicii de incredere, suport pe viata. Compania a ales cu atentie parteneri de clasa mondiala si lideri in domeniile lor de activitate si in industria cauciucului in vederea realizarii produselor de calitate comercializate azi.

Sailun-Jyniu comercializeaza anvelopele sale in peste 100 de tari in intreaga lume, acestea fiind produse in patru fabrici cu o capacitate de productie totala anuala de 33 mil anvelope PCR si 7.2 mil anvelope TBR.  
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.