Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
Producator


Dimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


EVERGREEN

Anvelope Evergreen

Sailun-Jyniu reprezinta un jucator cheie in industria producatorilor de anvelope, producand o gama larga de anvelope premium. Pentru a iesi in evidenta, compania produce profile de anvelope avand la baza o cercetare minutioasa, menite sa satsfaca toate necesitatile utilizarii de zi cu zi. Toate produsele promit sa asigure calitate exceptionala avand suportul unei echipe de incredere si experimentate de profesionisti.

Compania a fost fondata in 1995 devenind al 18 lea producator la nivel mondial. Dezvoltarea rapida a avut la baza trei valori: produse de calitate, servicii de incredere, suport pe viata. Compania a ales cu atentie parteneri de clasa mondiala si lideri in domeniile lor de activitate si in industria cauciucului in vederea realizarii produselor de calitate comercializate azi.

Sailun-Jyniu comercializeaza anvelopele sale in peste 100 de tari in intreaga lume, acestea fiind produse in patru fabrici cu o capacitate de productie totala anuala de 33 mil anvelope PCR si 7.2 mil anvelope TBR.  

CAUTARE AVANSATA

Programare vulcanizare. Deschis si sambata!

Spre Vulcanizare
Programare
Vulcanizare Ploiesti
Vulcanizare Ploiesti