Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

EVERGREEN

EVERGREEN

Anvelope Evergreen

Sailun-Jyniu reprezinta un jucator cheie in industria producatorilor de anvelope, producand o gama larga de anvelope premium. Pentru a iesi in evidenta, compania produce profile de anvelope avand la baza o cercetare minutioasa, menite sa satsfaca toate necesitatile utilizarii de zi cu zi. Toate produsele promit sa asigure calitate exceptionala avand suportul unei echipe de incredere si experimentate de profesionisti.

Compania a fost fondata in 1995 devenind al 18 lea producator la nivel mondial. Dezvoltarea rapida a avut la baza trei valori: produse de calitate, servicii de incredere, suport pe viata. Compania a ales cu atentie parteneri de clasa mondiala si lideri in domeniile lor de activitate si in industria cauciucului in vederea realizarii produselor de calitate comercializate azi.

Sailun-Jyniu comercializeaza anvelopele sale in peste 100 de tari in intreaga lume, acestea fiind produse in patru fabrici cu o capacitate de productie totala anuala de 33 mil anvelope PCR si 7.2 mil anvelope TBR.  
Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.