Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


EVERGREEN

Anvelope Evergreen

Sailun-Jyniu reprezinta un jucator cheie in industria producatorilor de anvelope, producand o gama larga de anvelope premium. Pentru a iesi in evidenta, compania produce profile de anvelope avand la baza o cercetare minutioasa, menite sa satsfaca toate necesitatile utilizarii de zi cu zi. Toate produsele promit sa asigure calitate exceptionala avand suportul unei echipe de incredere si experimentate de profesionisti.

Compania a fost fondata in 1995 devenind al 18 lea producator la nivel mondial. Dezvoltarea rapida a avut la baza trei valori: produse de calitate, servicii de incredere, suport pe viata. Compania a ales cu atentie parteneri de clasa mondiala si lideri in domeniile lor de activitate si in industria cauciucului in vederea realizarii produselor de calitate comercializate azi.

Sailun-Jyniu comercializeaza anvelopele sale in peste 100 de tari in intreaga lume, acestea fiind produse in patru fabrici cu o capacitate de productie totala anuala de 33 mil anvelope PCR si 7.2 mil anvelope TBR.  

CAUTARE AVANSATA

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti