Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


FEDERAL

Anvelope Federal

Federal Tire a fost infiintata in Taiwan in 1954. Cooperarea tehnica cu Bridgestone Corporation din anii 1960-1979 si cu Sumitomo Rubber Industries (anvelopele Dunlop) din 1981-2000 a oferit capacitatile tehnice necesare si puternice, precuum si know-how-ul pentru a produce anvelope proprii astazi - anvelopele Federal. Astazi, Federal a stabilit o retea puternica de distribuitori in toata lumea, cu peste o suta de reprezentanti nationali / regionali din peste 70 de tari.

Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, completate de controlul strict al calitatii si standardele de siguranta foarte reglementate, Federal continua să dezvolte anvelope de calitate inovatoare pentru liniile UHP, SUV, LTR și PCR.

Sustinuta de noile și imbunatatitele anvelope UHP, SUV și de modelele de iarna, precum si de intreaga gama de alte tipuri de anvelope de inalta calitate, Federal se bucura in prezent de o crestere extraordinara. Compania va continua sa se concentreze si sa imbunateasca constant aspect precum satisfactia clientilor, livrarea prompta si la timp si serviciile post-vânzare

Federal Tires ofera o gama larga de anvelope, inclusiv seria de iarna, modele pentru camioane usoare, anvelope pentru camioane comerciale si principalele produse - anvelope pentru autoturisme, de la clasa pasageri / touring pana la anvelopele de performanta si super-masini UHP.

CAUTARE AVANSATA

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti