Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

Anvelope auto allseason INFINITY

Anvelope allseason auto

Marea majoritate a mașinilor noi ajung la dealeri echipate cu anvelope all-season, deoarece acestea pot performa adecvat atat pe drumuri uscate sau umede sau pe drumuri cu zăpadă ușoară. Totuși, ar trebui luat in considerare faptul ca anvelopele all-season trebuie private ca o solutie de compromis. Anvelopele all-season pot avea performanțe adecvate pe un carosabil uscat și mai cald, dar nu vor oferi nivelurile de manevrabilitate și aderență ale unei anvelope de vară. Este posibil să aibă o durată de viață mai lungă decât anvelopele de vară sau de iarnă și te pot duce până la pârtiile de schi, atâta timp cât drumul montan este acoperit cu un strat minor de zapada. Chiar și atunci, totuși, acestea nu se vor opri și nu vor vira, precum anvelopele de iarnă atunci când vremea devine rece.

Cea mai bună alegere se reduce într-adevăr la bugetul soferului, comoditatea și cel mai rău caz posibil. Astfel trebuie sa existe un echilibru intre suma de bani ce poate fi cheltuita, vremea cea mai proastă pe care este posibil sa conduci și daca soferul este dispus sa schimbe de doua ori pe anvelopele.

Cumpara Anvelope auto allseason! Beneficiaza de aderenta maxima pe toate tipurile de vreme. Franare eficienta si longevitate ridicata. Livrare rapida! 

 MODELE RECOMANDATE

Sortare  
Produse pe pagina  
consum-INFINITY ECOFOUR 175/65R15 84HC aderenta-INFINITY ECOFOUR 175/65R15 84HC decibeli-INFINITY ECOFOUR 175/65R15 84H71 dB

LIVRARE IN 4-5 ZILE
(STOC GERMANIA 2)

anvelopa allseason INFINITY ECOFOUR 175/65R15 84H
Munte + fulg de nea INFINITY ECOFOUR 175/65R15 84H
M+S
consum-INFINITY ECOFOUR XL 215/50R17 95VB aderenta-INFINITY ECOFOUR XL 215/50R17 95VE decibeli-INFINITY ECOFOUR XL 215/50R17 95V72 dB

LIVRARE IN 4-5 ZILE
(STOC GERMANIA 2)

anvelopa allseason INFINITY ECOFOUR XL 215/50R17 95V
Munte + fulg de nea INFINITY ECOFOUR XL 215/50R17 95V
M+S
Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.