Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


INSA TURBO

Anvelope Insa Turbo

INSA TURBO este o companie condusă de o familie cu o mare filosofie antreprenorială și internațională. Compania se concentreaza asupra utilizatorilor, clientilor, partenerilor și furnizorilor sai, fara sa neglijeze insa comunitatea, pentru ca scopul sa il reprezinta oferirea de produse de cea mai inalta calitate.

INSA TURBO a inceput sa produca anvelope reșapate in 1988 și a continuat sa se dezvolte si sa-si comercializeze produsele in mai multe tari, ajungand la o productie zilnica de 3000 de unitati, cu ajutorul celor mai recente tehnologii.

INSA TURBO foloseste cele mai moderne facilitati amplasate strategic pe intreg teritoriul spaniol. Sediul companiei are peste 200.000 de metri pătrați, unde pot fi depozitate un stoc imens care sa satisfaca necesitățile clientilor.

Datorită spiritului, facilităților și experienței sale, compania  mentin o poziție solida pe piete foarte competitive, cum ar fi SUA, Canada, America de Sud si Centrala, Caraibe, Orientul Mijlociu si in unele tari din Africa și Asia si bineințeles in intreaga Europa.

INSA TURBO reinnoieste anvelopele, oferind o solutie ecologica, economica si sigura pentru o problemă actuala. Retreadingul permite economisirea de energie si evitarea poluarii. Toate anvelopele care nu pot trece verificarile minuțioase si nu sunt potrivite pentru a fi resapate sunt maruntite pentru a deveni granule de cauciuc, urmand sa fie folosite la fabricarea de noi anvelope.

Anvelopele INSA TURBO respecta si depașesc cele mai stricte reguli de calitate și siguranta atat la nivel national, cat si international.

Compania detine urmatoarele certificate: ISO 9001:2000, International Quality Certificate, Certificate issued by the US and Canada Department of Transport, INSIA Certificate, Specification Certificate guaranteed by the Ministry of Industry and Energy.

CAUTARE AVANSATA

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti