Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


KRONPRINZ

Jante otel-tabla KRONPRINZ

De la bun inceput, KRONPRINZ si-a concentrat eforturile pe dezvoltarea de solutii tehnice specifice industriei auto.

Compania, fondată la Solingen în 1897, a fost prima care a produs jante de bicicletă din benzi de fier și a turnat discurile roților din plăci de oțel. KRONPRINZ este dedicata in prezent producției de roți pentru autoturisme și camioane. In acest timp, o strategie de succes in dezvoltare și vânzări a permis companiei să supraviețuiască și să reușească chiar și în cele mai dificile circumstanțe.

Astăzi, KRONPRINZ este o companie a mefro-wheels Gmbh.

Fabrica din Solingen produce o gama larga de roti pentru toti producatorii de echipamente originale de autoturisme și camioane. In plus, este asigurata o gama completa pentru piata pieselor de schimb.

Printre clienții companiei se numara aproape toți producatori internationali de autovehicule cunoscuti.

Acest lucru permite oferirea unei game perfecte de roți pentru anvelope de iarnă in piata pieselor de schimb, satisfacand in același timp cele mai recente cerinte ale industriei automobilelor fata de rotile originale.

KRONPRINZ reprezinta un partener de incredere pentru industria europeana de remorci pentru camioane și remorci, producand pana la 1,6 milioane de roți de oțel pentru camioane în fiecare an.

Rezultatul unei dezvoltarii consecvente este reprezentat de catre o gama de produse formată din roti de 17,5 "pana la 22,5" pentru camioane și remorci, care au un design comun.

Gama completă de roti KRONPRINZ se bazeaza pe un centru modern de cercetare și dezvoltare pentru solutii inovatoare si reducerea greutatii.

mefro wheels GMBH este furnizor pentru toti producatorii de camioane și vehicule comerciale europene și este lider de piata in acest domeniu.

CAUTARE AVANSATA

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti