Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

KRONPRINZ

KRONPRINZ

Jante otel-tabla KRONPRINZ

De la bun inceput, KRONPRINZ si-a concentrat eforturile pe dezvoltarea de solutii tehnice specifice industriei auto.

Compania, fondată la Solingen în 1897, a fost prima care a produs jante de bicicletă din benzi de fier și a turnat discurile roților din plăci de oțel. KRONPRINZ este dedicata in prezent producției de roți pentru autoturisme și camioane. In acest timp, o strategie de succes in dezvoltare și vânzări a permis companiei să supraviețuiască și să reușească chiar și în cele mai dificile circumstanțe.

Astăzi, KRONPRINZ este o companie a mefro-wheels Gmbh.

Fabrica din Solingen produce o gama larga de roti pentru toti producatorii de echipamente originale de autoturisme și camioane. In plus, este asigurata o gama completa pentru piata pieselor de schimb.

Printre clienții companiei se numara aproape toți producatori internationali de autovehicule cunoscuti.

Acest lucru permite oferirea unei game perfecte de roți pentru anvelope de iarnă in piata pieselor de schimb, satisfacand in același timp cele mai recente cerinte ale industriei automobilelor fata de rotile originale.

KRONPRINZ reprezinta un partener de incredere pentru industria europeana de remorci pentru camioane și remorci, producand pana la 1,6 milioane de roți de oțel pentru camioane în fiecare an.

Rezultatul unei dezvoltarii consecvente este reprezentat de catre o gama de produse formată din roti de 17,5 "pana la 22,5" pentru camioane și remorci, care au un design comun.

Gama completă de roti KRONPRINZ se bazeaza pe un centru modern de cercetare și dezvoltare pentru solutii inovatoare si reducerea greutatii.

mefro wheels GMBH este furnizor pentru toti producatorii de camioane și vehicule comerciale europene și este lider de piata in acest domeniu.Categorii


Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.