Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


RIAL

    Jante aliaj Rial

  Producatorul Rial Leichtmetallfelgen GmbH a fost fondat cu peste 30 de ani în urma şi astfel se numără printre primii producatori de jante din aliaj usor. Renumele s-i l-a facut In perioada în care RIAL a fost proprietara unei echipe de Formula 1 si-a câştigat un renume internaţional şi este acum un jucător important pe plan mondial în industria jantelor de aliaj usor.

      Rial a crescut continuu datorită progreselor departamentului de cercetare şi dezvoltare. Toate variantele constructive de jante sunt proiectate şi îmbunătăţite cu ajutorul programelor de simulare pentru calculul sarcinii (test FEM), asigurând o durabilitate maximă şi o greutate optimă. Acesta scurtează timpul de verificare şi testare şi asigură că nici o janta Rial nu adaugă autovehiculului o greutate mai mare decât este strict necesar. Toate standurile de testare şi verificare sunt disponibile în cadrul firmei, ceea ce duce la ridicarea standardelor de calitate şi la optimizarea fluxurilor de producţie.

      Jantele din aliaj Rial sunt produse în Germania, intr-o unitate moderna , echipata cu: cuptoare de topire, maşini de turnat, centre High-Tech de prelucrare cu comandă numerică (CNC) şi examinarea cu raze X a fiecarei jante.

       Acoperirea finală cu vopsea cromată sau argintie se execută cu una dintre cele mai moderne instalaţii de vopsire din lume. Folosind acoperirea cu lac acrilic si vopsele pe bază de apă, fără solvenţi, RIAL asigură o calitate a jantelor în conformitate cu standardele de calitate ale industriei de accesorii auto. In plus, Rial asigura o protectie maxima a mediului inconjurator.

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti