Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


Anvelope 4X4 Continental

Postat in: Noutati | Vizualizari: 2904

Anvelope 4X4 ContinentalPortofoliul Continental ofera o gama de cinci modele de anvelope de vara pentru vehicule cu tractiune integrala , asigurandu-se ca pune la dispozitie modelul corect de anvelopa pentru fiecare tip de vehicul si utilizare a acestuia. Principalii producatori de autovehicule cu tractiune integrala , precum Audi , BMW, Land Rover , Mercedes-Benz , Porsche si Volskswagen au adoptat si testat anvelopele Continental. Aceste anvelope au de la 15 la 25 inch diamtru (R) si sectiunea transversala de la 85% pana la 25% raport cu latimea , cu indice de viteza pana la 300 km/h.

Continental CrossContact UHP

Continental CrossContact UHP este o anvelopa dedicata SUV-urilor estrem de puternice cu valente sportive. Caracteristicile sale includ distantele extrem de scurte de franare , comfera siguranta si precizie in rularea pe carosabil ud. Au fost adaptate special pentru a se potrivi cu vehicule 4x4 cum sunt Porsche Cayenne sau BMW X5. Continental Cross Contact UHP sunt disponibile chiar si in dimensiuni de la 23 pana la 25 inch. Acesta acopera astfel o mare parte a cererii din sectorul de inlocuire al autoturismelor cu indice de viteza de la 210km/h la 300km/h.

Continental 4x4 Contact si Continental 4x4 Sport Contact

Continental 4x4 Contact ofera o tractiune excelenta pe drum si in conditii de off-road usor , garanteaza distante scurte de franare , raspuns rapid la schimbari de directie si stabilitate directionala ridicata. Profilul anvelopei genereaza zgomot foarte redus la rulare, in timp ce benzile de rulare longitudinale largi si canelurile laterale reduc substantial riscul de acvaplanare. Continental 4x4 Contact este deosebit de potrivit pentru utilizarea pe vehicule SUV compacte , mijlocii, grele, crossover.
Pentru vehiculele cu tractiune integrala mai puternice si mai rapide, Continental recomanda Continetal 4X4 Sport Contact .Benzile de rulare asimetrice ale acestei anvelope ofera o sectiune compacta talonului exterior, asigura o stabilitate deosebit de ridicata in viraje, in timp ce la nivelul canelurilor benzii de rulare, apa se disperseaza rapid atunci cand se conduce pe carosabil ud.

Continetal Cross Contact AT

Acest tip de anvelopa a fost dezvoltat pentru clientii care intentioneaza sa isi foloseasca vehiculele 4x4 pe teren accidentat , dar in acelasi timp doresc sa conduca in siguranta si pe asfalt. Designul cu talon deschis al noului Continetal Cross Contact AT ofera performante bune de condus pe teren accidentat. Materialul dur al anvelopei evita deteriorarea acesteia , crescand durata de viata.

Continetal Cross Contact LX

Umarul deschis al anvelopei asimetrice Continental Cross Contact LX asigura ca aceasta anvelopa are de asemenea caracteristici bune de conducere si de franare in conditii de off-road usor. Acest lucru este subliniat de altfel de modelul benzii sale de rulare , care are simplitudini cu pneurile mai dure pentru aplicatii off-road. Pe asfalt Continental Cross Contact LX ofera un raspuns precis al directiei, precum si o foarte buna stabilitate in linie dreapta.

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti