Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

DEZENT

DEZENT

Jante aliaj Dezent

Cu multi ani in urma, inovativa companie cu originile in Sauerland a fost unul dintre primii producatori care a demonstrat ca jantele de aliaje usoare, atractive si moderne, nu reprezinta doar apanajul automobilelor de curse sau a celor exclusiviste, declansand astfel un adevarat fenomen.

In timp ce expresia “calitate superioara la un pret echitabil” poate fi considerata atemporala, moda nu este atat de constanta, astfel incat, Dezent isi dezvolta continuu gama de produse si simte noile tendinte.

Compania germana se regaseste mereu in segmentul de varf si nu doar din punct de vedere al design-ului, cat si prin tehnologia inovatoare prezenta in produsele sale. Printre acestea amintim de straturile de acoperire tot mai rezistente, astfel incat jantele de aluminiu pot fi mutate fara probleme pe perioada iernii, ceea ce in trecut pare imposibil. Tehnologia inovatia EH2 + Hump, prezenta pe jantele ieftine de la Dezent permite optimizarea aspectului autovehiculului dotat standard cu anvelope run-flat. Chiar si in procesul de productie, care are loc in exclusiv in Germania, sansa unor defectiuni este inexistenta. Fiecare roata este supusa unui riguros proces de verificare constand intr-un lant sofisticat compus din mai multe statii de control si testare, urmand ca la final sa primeasca certificare TUV. Astfel, Dezent nu face rabat la calitate si design, ci doar la pret si erori.

Logistica sofisticata combinata cu o retea de depozitare extinsa asigura o disponibilitate ridicata si previne timpul de asteptare indelungat.Categorii


Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.