Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


DEZENT

Jante aliaj Dezent

Cu multi ani in urma, inovativa companie cu originile in Sauerland a fost unul dintre primii producatori care a demonstrat ca jantele de aliaje usoare, atractive si moderne, nu reprezinta doar apanajul automobilelor de curse sau a celor exclusiviste, declansand astfel un adevarat fenomen.

In timp ce expresia “calitate superioara la un pret echitabil” poate fi considerata atemporala, moda nu este atat de constanta, astfel incat, Dezent isi dezvolta continuu gama de produse si simte noile tendinte.

Compania germana se regaseste mereu in segmentul de varf si nu doar din punct de vedere al design-ului, cat si prin tehnologia inovatoare prezenta in produsele sale. Printre acestea amintim de straturile de acoperire tot mai rezistente, astfel incat jantele de aluminiu pot fi mutate fara probleme pe perioada iernii, ceea ce in trecut pare imposibil. Tehnologia inovatia EH2 + Hump, prezenta pe jantele ieftine de la Dezent permite optimizarea aspectului autovehiculului dotat standard cu anvelope run-flat. Chiar si in procesul de productie, care are loc in exclusiv in Germania, sansa unor defectiuni este inexistenta. Fiecare roata este supusa unui riguros proces de verificare constand intr-un lant sofisticat compus din mai multe statii de control si testare, urmand ca la final sa primeasca certificare TUV. Astfel, Dezent nu face rabat la calitate si design, ci doar la pret si erori.

Logistica sofisticata combinata cu o retea de depozitare extinsa asigura o disponibilitate ridicata si previne timpul de asteptare indelungat.

CAUTARE AVANSATA

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti