Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

DE CE ESTE DOT IMPORTANT

 

Ce este DOT-ul?

DOT-ul reprezina saptamana si anul fabricarii anvelopei.

Trebuie sa cumparam anvelope cu DOT recent? care este diferenta intre un DOT recent si unul mai vechi de 2-3 ani.

DOT-ul nu este important. Sa creat o neintelegere la nivel de consumatori cat si la nivelul celor care le comercializeaza. Acest lucru nu se intampla in alte tari, este o prejudecata in tara noastra, datorata mai mult dezinformarii. Anvelopele imbatranesc semnificativ cand sunt montate pe masina.

Ceea ce conteaza cu adevarat la o anvelopa este data la care este montata pe vehicul. La utilizare anvelopa este supusa la multiple solicitari, la impact si la alte conditii care nu exista in depozit. Astefel o anvelopa incepe sa imbatraneasca semnificativ dupa montare. 

Aceasta prejudecata legata e DOT este periculoasa pentru ca cei mai multi consumatori se concentreaza pe DOT, in loc sa fie atenti la mentinerea sigurantei dupa montarea anvelopei.

In acest sens avem cateva sfaturi legate de intretinerea anvelopei dupa monare:

-verificare presiune

-aliniament vehicul

-verificari periodice

-verificare adancime profil

Recomandarea noastra este sa nu folositi anvelope mai vechi de 10 ani sau anvelope uzate din mai multe motive. Daca cumparati o anvelopa uzata, nu aveti de unde sa stiti la ce solicitari a fost supusa si in ce mod a fost folosita. In realitate cei mai multi consumatori isi schimba anvelopele chiar inainte de 10 ani.

 

 

 
Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.