Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

Despre data de productie a anvelopelor sau mai pe scurt DOT-ul anvelopelor

 

In ultima vreme , tot mai multi clienti ne cer numai anvelope cu dot-ul 2016 , considerand ca cele 2015/2014/2013 nu mai sunt bune , toate acestea din cauza informarii gresite sau a procesarii gresite a informatiei primite.

O anvelopa depozitata imbatraneste de 17 ori mai greu decat o anvelopa expusa radiatiilor solare, cu atat mai mult daca este montata si sta in presiune. In momentul in care anvelopa este montata pe masina intervine si imbatranirea acesteia sub prezenta presiunii din anvelopa , a radiatiilor solare ,a fortelor de accelerare si decelerare cat si a substantelor de dezapezire si alte substante chimice prezente pe carosabil .

Iata cateva din parerile si sugestiile a trei mari producatori de anvelope :

 
Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.