Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


Michelin Pilot Alpin PA4 - noul model pentru iarna de la Michelin

Postat in: Noutati | Vizualizari: 1989

Michelin Pilot Alpin PA4 - noul model pentru iarna de la MichelinNoul model de la Michelin, Pilot Alpin PA4, ocupa un loc important in gama anvelopelor ultraperformante destinate sezonului rece.

O pozitie deosebita o ocupa toate anvelopele UHP pentru iarna (Ultra High Performance) in sensul ca se contureaza un trend al anvelopelor ultraperformante pentru acest sezon. Create pentru masini cu un caracter sportiv, acestea incearca sa optimizeze doua tipuri de performante: aderenta pe drumuri acoperite cu zapada, gheata si pe cele uscate si responsivitatea la viteze inalte si cuplu ridicat. Acestea sunt scopuri desavarsite oricaror anvelope de iarna, dar intotdeauna singura optiune viabila a fost si gasirea unui balans intre aceste performante si un pret rezonabil. Acest fapt stabileste anvelopele UHP pentru iarna intr-o nisa aparte, aceea ca daca nu e neaparata nevoie de performante sporite, exista si optiuni mai potrivite.

Seria Michelin Pilot Alpin a reprezentat o autoritate in aceasta nisa pentru o lunga perioada de timp. Astfel, modelul Pilot Alpin PA3 are un argument destul de solid de a se afla printre cele mai bune anvelope din acest segment. Cu toate acestea, modelul Pilot Alpin PA4 este disponibil aducand cu atat mai multe beneficii predecesorului.

Tehnologiile ce stau la baza acestui model sunt:

• Noul compus pe baza de siliciu numit “Helio”: Michelin sustine ca acesta permite anvelopelor o flexibilitate mai buna la temperaturi joase, ducand la o reducere cu 5% a distantelor de franare.

• Tehnologia “StabiliGrip”: consta in caneluri 3D. Multe dintre blocurile de pe banda de rulare a acestui model sunt inclinate asemanator celor de pe modelul Michelin X-Ice XI3, lucru care duce la o stabilitate si aderenta laterala desavarsita.

Michelin ofera doua garantii pentru noul model: garantia de 30.000 mile, ce se aplica in termenii si conditiile regasite pe saitul producatorului si garantia standard Michelin ce acopera defectele de manufactura si materiale pentru toata durata de folosire a benzii originale sau 6 ani de la achizitie.

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti