Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

Un test cu cele mai performante anvelope

 

       

 

      Testul de franare pe carosabil umed de la 80 de km/h a declarat castigatorul noul model de la Michelin -Michelin Pilot Sport 4S cu o distanta de franare de 27.73m , urmat de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3. Mai jos rezultatul testului de franare pe carosabil umed.

      Testul pentru cel mai bun timp pe o distanta de 2600 m , a fost castigat tot de Michelin Pilot Sport 4S , urmat de Continental SportContact 6. Mai jos rezultatul testului pentru cel mai bun timp.

      Testul pentru cel mai mare numar de kilometri parcursi , l-a castigat tot Michelin Pilot Sport 4S cu 52.032 km parcursi , cu 2592 km mai mult decat secundul Pirelli Pzero Nero GT.

Mai jos rezultatele testului de uzura .

 

 
Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.