Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


BORBET

Jante aliaj Borbet

Reprezentand atat afacere de familie cat si companie traditionala in acelasi timp, compania germana originara in regiunea Sauerland, incepand de la origini in anul 1962 si pana in prezent, si-a castigat locul printre liderii de piata in domeniul jantelor de aliaj usor. Principalele argumente care au stat la baza acestei ascensiuni sunt: calitatea perfecta, tehnologiile inovatoare completate de un design de pionierat, toate acestea transformand compania intr-un partener cautat pentru industria auto si piata speciala.

Borbet proiecteaza, dezvolta, produce si comercializeaza jante din aliaj usor de inalta calitate, care indeplinesc cele mai inalte standard din toate punctele de vedere. Produsele Borbet imbina designul si siguranta, longevitatea si functionalitatea, toate acestea reprezentand elementele unei semnaturi incofundabile astfel incat o roata BORBET poate fi recunoscuta de catre pasionati chair si in lipsa unui logo.

Datorita faptului ca aspectul nu reprezinta totul, cand vine vorba de jantele de aliaj usor, BORBET impleteste aspectul atractiv cu solutiile tehnice coerespunzatoare si reprezinta o garantie pentru o siguranta adecvata, o stabilitate maxima si  o experienta de conducere optima. Utilizarea minutioasa si atenta a resurselor conduce la o masa mai mica a jantei asigurand autenticitate experientei  de conducere. In plus economia de combustibil creste, iar soferul beneficiaza de performanta complete a automobilului.

Altfel , cantitatea maxima de material necesara se calculeaza astfel incat sa asigure necesarul optim pentru o siguranta fara compromisuri si minimul posibil pentru imbunatatirea in mod adecvat dinamica rotilor. Un alt mod de a reduce utlizarea resurselor consta in faptul ca taote rotile BORBET se disting prin longevitate si durabilitate ridicata. Aluminiul folosit la productia jantelor poate fi reciclat nelimitat.

Dat fiind ca este o companie bazata pe tehnologie, BORBET nu se limiteaza doar la activitatea de productie, ci are ca obiectiv ca fiecare generatie de produse sa fie mai buna, mai atractiva si mult mai durabila. Din acest motiv departamentul de cercetare este intr-o continua cautare de noi materiale si finisaje urmand sa fie dezvoltate tehnici  de productie unice si inovative.

CAUTARE AVANSATA

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti