Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


MAGNETTO

Jante otel-tabla MAGNETTO

Grupul CLN si-a dedicat interesul fata de rotile din otel încă de la sfârșitul anilor 1980, când producatorii de automobile italieni au decis să externalizeze producția de diverse componente ale autovehiculelor, inclusiv roti. Divizia MW include marci celebre precum CMR (Rho, Milano), Fergat (Cascine Vica, Torino), Gianetti Ruote (Ceriano Laghetto, Milano) si Sanremo Radaelli. Grupul CLN a investit masiv în aceste firme italiene, le-a reorganizat și apoi a reluat productia. De asemenea, MW a achiziționat fabrici de producție în afara Italiei în anii ‘90, cum ar fi Dunlop Roues (Tergnier, nordul Parisului), acum MW Franța, Roti Auto (Dragasani, România), acum MW Romania SA și Dunlop Topy Wheels (Coventry, cu compania japoneză Topy.

La inceputul anului 2000, cu investitii uriașe pentru achizitii și implementare tehnologica, aproximativ 24 de milioane de roti produse și 1800 de muncitori, MW a devenit principalul producător european de roți din oțel pentru vehicule ușoare și grele și roți pentru motociclete, în timp ce achizitiile și tehnicile / parteneriatele la nivel internațional au continuat fără incetare. În 2007, site-ul Lublin a fost achiziționat de la Daewoo (acum MW Polonia), iar în 2008 - in parteneriat cu Eurodisk - sa deschis site-ul MW Eurodisk în Saint Petersburg, Rusia.

In 2010 a fost achizitionată Excel Rim Co Ltd din Tokyo, lider mondial pentru roti de motociclete din aluminiu, cu locuri de productie în Shiga, Japonia și Penang din Malaezia. Aceasta a fost urmata de achiziționarea de catre Dorbyl Automotive a locației de producție Port Elisabeth din Africa de Sud, devenita azi MW Wheels SA (Pty) Ltd si ulterior a unei societăți mixte în Iran cu A.R. Fabrica de mașini. În 2011, a fost convenită o asociere în participațiune cu Jantsa AS în Turcia - JMW AS - și a inceput construcția unui site de producție a rotilor pentru autoturisme și vehicule grele la Aydin; la sfarșitul lunii februarie 2012 a fost infiintata o asociatie în comun cu Shanghai Baosteel International Economic and Trading pentru construirea unui site de producție a roților vehiculelor ușoare și grele din Chongqing, China.

MW este angajata in mod constant în eforturile de a asigura siguranta și calitatea tuturor rotilor, indiferent de autovehiculul pentru care sunt produse, și efectueaza teste extrem de riguroase privind procesele și produsele finale.

Testele de laborator și inspectiile din timpul procesului efectuate cu cele mai moderne dispozitive disponibile pe piata demonstreaza ca MW garanteaza calitatea de proiectare și simulare, precum și testele pentru toate produsele vandute.

Tehnologia utilizata permite perfecționarea continua a tuturor produselor noi, chiar și cu componente inovatoare de otel, iar sistemele de inspectie dedicate folosesc o precizie și o fiabilitate extrema pentru a monitoriza calitatea constanta a producției. Aceasta combinație a celor mai bune practici reprezinta una dintre diferentele substantiale dintre calitatea garantata de centralele MW și calitatea oferita de companiile care indica exclusiv politicile de pret agresive, departe de nivelul de siguranta al MW, datorita atat selectiei materiilor prime, cat și calitatii proceselor.

Dedicatia MW din punct de vedere al designului și cercetarii in ceea ce privește rotile din otel, îmbogatita si mai mult cu experienta acumulata din sectorul rotilor cu spite din aluminiu pentru motociclete incapand cu 2010, garanteaza clientilor o atentie maxima la standardele de rezistenta, precum si la valoarea estetica a rotii si a componentelor sale. Fiecare produs este dezvoltat printr-o abordare sistemica, impreuna cu clientul: de la analiza virtuala a preturilor pana la industrializare, planificarea productiei pana la investitii, pana la alegerea locului de productie.

Acest proces incepe prin analizarea cerințelor clientilor impreuna cu evaluarile și variabilele consolidate de-a lungul anilor de catre echipa noastra de proiectanti de proiect. Aceasta etapa este apoi urmata de calcule simulate ale procesului de productie si de modul în care roata terminata se va comporta efectiv pe șosea: MW a creat laboratoare tehnologice și de dispozitive  avangardiste capabile sa simuleze orice conditii de mediu, de la uzura rutiera pana la suprafata de rulare și sarcina.

CAUTARE AVANSATA

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti