Categorie:

Dimensiune anvelope:

Producator

Sezon:
runflat  

Material jante:

Caracteristici jante:

Producator

Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

ProducatorPlata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)


OZ

OZ

Jante aliaj OZ

Compania OZ a fost infiintata in 1971, langa Venetia, iar pasiunea pentru roti a condus-o spre statutul de legenda in lumea autombilistica.

Victoriile repurtate alaturi de cele mai cunoscute nume din motorsport alaturi de continua cautare a succesului i-au asigurat pozitia de lider in industria de profil.

OZ produce jante din aliaj pentru pietele automobilistice de top, cum ar fi: curse auto (F1, Raliu, DTM, Indy, etc), aftermarket, motociclete si OEM cu echipamente speciale pentru cele mai exclusiviste automobile. OZ vine in intampinarea cerintelor special ale producatorilor de automobile de prestigiu, precum Ferrari, Lamborghini, Maserati, Aston Martin, Lotus si McLaren, evidentiand doar cateva dintre numele de top.

Aceste parteneriate au condus la proiecte exclusiviste si roti extrem de performante incoporand tehnologie de inalta clasa.

In lumea motorsportului, OZ este sinonim cu victoria iar cifrele vorbesc de la sine.

OZ a facut parte de-a lungul timpului din Formula 1 (incepand cu 1985) si WRC (din1988) si a acumulat peste 150 de victorii, astfel incat astazi OZ reprezinta cea mai des intalnita marca de jante pe masinile de curse.