Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


STARMAXX

Anvelope Starmaxx

Toate anvelopele comercializate sub brandul STARMAXX sunt produse de fabrica de anvelope PETLAS și sunt marca PETLAS Tire Industry and Trade Co.

Anvelopele Starmaxx acopera o gama larga de aplicatii fiind destinate autoturismelor, camioanelor usoare si camioanelor, echipamentelor off-road utilizate in agricultura, celor industriale folosite la excavarea pamantului / in construcții și aeronavelor. Petlas Corporation are certificatul de asigurare a calitatii ISO 9001 și certificatul de asigurare a calitatii industriale AQAP-110. Anvelopele Starmaxx  sunt exportate in aproape 100 de tari, gratie unei retele de distributie mare si stabila in intreaga lume.

Misiunea inovatoare, abordarea unica a calitatii si misiunea de lider, ajuta pe Petlas Corporation sa aiba o rata de crestere constanta si sa-si asigure locul pe pietele internationale cu o productie orientata spre calitate și orientata spre client.

CAUTARE AVANSATA

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti