Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

STARMAXX

STARMAXX

Anvelope Starmaxx

Toate anvelopele comercializate sub brandul STARMAXX sunt produse de fabrica de anvelope PETLAS și sunt marca PETLAS Tire Industry and Trade Co.

Anvelopele Starmaxx acopera o gama larga de aplicatii fiind destinate autoturismelor, camioanelor usoare si camioanelor, echipamentelor off-road utilizate in agricultura, celor industriale folosite la excavarea pamantului / in construcții și aeronavelor. Petlas Corporation are certificatul de asigurare a calitatii ISO 9001 și certificatul de asigurare a calitatii industriale AQAP-110. Anvelopele Starmaxx  sunt exportate in aproape 100 de tari, gratie unei retele de distributie mare si stabila in intreaga lume.

Misiunea inovatoare, abordarea unica a calitatii si misiunea de lider, ajuta pe Petlas Corporation sa aiba o rata de crestere constanta si sa-si asigure locul pe pietele internationale cu o productie orientata spre calitate și orientata spre client.
Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.