Categorie:

Dimensiune anvelope:

Producator

Sezon:
runflat  

Material jante:

Caracteristici jante:

Producator

Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

ProducatorPlata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)


STARMAXX

STARMAXX

Anvelope Starmaxx

Toate anvelopele comercializate sub brandul STARMAXX sunt produse de fabrica de anvelope PETLAS și sunt marca PETLAS Tire Industry and Trade Co.

Anvelopele Starmaxx acopera o gama larga de aplicatii fiind destinate autoturismelor, camioanelor usoare si camioanelor, echipamentelor off-road utilizate in agricultura, celor industriale folosite la excavarea pamantului / in construcții și aeronavelor. Petlas Corporation are certificatul de asigurare a calitatii ISO 9001 și certificatul de asigurare a calitatii industriale AQAP-110. Anvelopele Starmaxx  sunt exportate in aproape 100 de tari, gratie unei retele de distributie mare si stabila in intreaga lume.

Misiunea inovatoare, abordarea unica a calitatii si misiunea de lider, ajuta pe Petlas Corporation sa aiba o rata de crestere constanta si sa-si asigure locul pe pietele internationale cu o productie orientata spre calitate și orientata spre client.
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.