Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


SUDRAD

Jante otel-tabla SUDRAD

De mai mult de jumatate de secol, Sudrad reprezinta un nume de marca in domeniul rotilor de otel sinonim cu inalta calitate a produselor destinate atat automobilelor pentru pasageri cat si autocamioanelor.

Compania germana reprezinta un partener apropiat al industriei auto international, fiind caracterizat printr-un inalt nivel de competenta in dezvoltarea si productia rotilor standard.

Ca parte a concernului mefro wheels Gmbh, compania produce peste 20 de milioane de roti pentru autovehiculele comerciale si 1.5 milioane de roti de otel pentru tractoare sau alte masini agricole sau industriale. Produsele sale sunt diversificate pornind de la cea mai mica roata de roaba pana la roti speciale pentru utilaje industriale grele, de la roata optimizata din punct de vedere al greutatii destinata autovehiculelelor comerciale la rotile perfect stilizate pentru masini produse din cele mai recente aliaje de otel rezistente.

Acesata reprezinta o conditie ideala ce garanteaza distribuitorilor specializati o gama de jante adaptate pentru echiparea autoturismelor cu anvelope de iarna, care pe de-o parte, este intotdeauna actuala iar pe de alta parte vine in intampinarea celor mai recente cerinte ale industriei auto pentru roti originale.

Obiectivul final il reprezinta cea mai buna calitate posibila coraborata cu siguranta maxima, iar calitatea se refera la toate fazele, atat cea de dezvoltare cat si cea de productie.

Personalul responsabil cu verificarea calitatii se asigura de respectarea celor mai inalte standard pe parcursul fiecarei faze atat pentru piesele si produsele provenite din productia proprie cat si pentru piesele si materialele furnizorilor.

CAUTARE AVANSATA

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti