Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

OVATION

OVATION

Anvelope Ovation

OVATION reprezinta un brand major de anvelope care se bucură de o popularitate ridicată pe piata interna și internationala, dezvoltat de catre Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co, Ltd.

Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co, Ltd., unul dintre producătorii de anvelope lider in China, a fost infiintata in 1995 si acopera o suprafata de aproximativ 1,6 kilometri patrati, cu active totale de peste 5 miliarde RMB și mai mult de 6000 de angajați. Compania detine patru fabrici in orasul Dongying, provincia Shandong, China, o fabrică TBR cu o capacitate anuala de productie de 4 milioane de anvelope, o fabrica PCR cu o capacitate anuala de productie de 12 milioane de anvelope, o fabrica de echipamente de fabricare a anvelopei si o centrala electrica.

Hengfeng este specializata in fabricarea de anvelope radiale utilizate pe scara larga in masinile de pasageri, SUV-uri, camioane si autobuze si in toate sezoanele cu performante excelente, reputate in intreaga lume.

Hengfeng se mandreste cu o echipa inteligenta de cercetare și dezvoltare si cu facilitati avansate de testare, care asigura calitatea excelenta și stabila a produselor sale. Multe dintre echipamentele de productie ale companiei Hengfeng sunt importate din Europa, Statele Unite și Japonia.

Hengfeng a construit un sistem solid de asigurare a calitatii si produsele sale sunt acreditate cu certificate ISO9001, TS16949, DOT, ECE, GCC, INMETRO, CCC, BIS, SNI, SONCAP etc.
Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.