Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


OVATION

Anvelope Ovation

OVATION reprezinta un brand major de anvelope care se bucură de o popularitate ridicată pe piata interna și internationala, dezvoltat de catre Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co, Ltd.

Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co, Ltd., unul dintre producătorii de anvelope lider in China, a fost infiintata in 1995 si acopera o suprafata de aproximativ 1,6 kilometri patrati, cu active totale de peste 5 miliarde RMB și mai mult de 6000 de angajați. Compania detine patru fabrici in orasul Dongying, provincia Shandong, China, o fabrică TBR cu o capacitate anuala de productie de 4 milioane de anvelope, o fabrica PCR cu o capacitate anuala de productie de 12 milioane de anvelope, o fabrica de echipamente de fabricare a anvelopei si o centrala electrica.

Hengfeng este specializata in fabricarea de anvelope radiale utilizate pe scara larga in masinile de pasageri, SUV-uri, camioane si autobuze si in toate sezoanele cu performante excelente, reputate in intreaga lume.

Hengfeng se mandreste cu o echipa inteligenta de cercetare și dezvoltare si cu facilitati avansate de testare, care asigura calitatea excelenta și stabila a produselor sale. Multe dintre echipamentele de productie ale companiei Hengfeng sunt importate din Europa, Statele Unite și Japonia.

Hengfeng a construit un sistem solid de asigurare a calitatii si produsele sale sunt acreditate cu certificate ISO9001, TS16949, DOT, ECE, GCC, INMETRO, CCC, BIS, SNI, SONCAP etc.

CAUTARE AVANSATA

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti