Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

SAVA

SAVA

Anvelope Sava

Sava este unul dintre cei mai mari și mai de succes producatori de anvelope din Europa Centrala, oferind o gamă largă de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camioane ușoare și camioane.

Anvelopele Sava sunt fabricate în diverse fabrici de pe cuprinsul Europei. Cu toate acestea, multe dintre anvelope sunt inca fabricate in fabrica Sava din Slovenia, care reprezinta o fabrica de producție moderna dotata cu echipamente specifice de ultima ora, specializata in producția de anvelope de vara și de iarna pentru autoturisme de inalta performanta.

Anvelopele Sava se caracterizeaza printr-un raport foarte bun calitate-pret.

Anvelopele Sava sunt fabricate de personal calificat și cu experiența, folosind cele mai avansate echipamente de producție. Toate anvelopele Sava sunt supuse unor teste complete de control al calitatii la instalatia de productie din Slovenia inainte de a fi livrate in alte parți ale Europei. Fiecare anvelopa achizitionata de la Sava respecta standarde stricte de calitate care permit Sava sa ofere garanția Sava Quality Quality pentru toate anvelopele vandute.

Toate anvelopele pentru autovehicule Sava sunt garantate în ceea ce privește manopera și conditiile ce tin de materiale sau de proiectare, in conformitate cu conditiile de garantie pentru pneuri ale Sava EMEA. Termenii și conditiile de garantie aplicabile intr-o anumită tara pot fi obținute de la dealerii de pneuri din tara respectiva la cerere.




Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.