Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


SAVA

Anvelope Sava

Sava este unul dintre cei mai mari și mai de succes producatori de anvelope din Europa Centrala, oferind o gamă largă de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camioane ușoare și camioane.

Anvelopele Sava sunt fabricate în diverse fabrici de pe cuprinsul Europei. Cu toate acestea, multe dintre anvelope sunt inca fabricate in fabrica Sava din Slovenia, care reprezinta o fabrica de producție moderna dotata cu echipamente specifice de ultima ora, specializata in producția de anvelope de vara și de iarna pentru autoturisme de inalta performanta.

Anvelopele Sava se caracterizeaza printr-un raport foarte bun calitate-pret.

Anvelopele Sava sunt fabricate de personal calificat și cu experiența, folosind cele mai avansate echipamente de producție. Toate anvelopele Sava sunt supuse unor teste complete de control al calitatii la instalatia de productie din Slovenia inainte de a fi livrate in alte parți ale Europei. Fiecare anvelopa achizitionata de la Sava respecta standarde stricte de calitate care permit Sava sa ofere garanția Sava Quality Quality pentru toate anvelopele vandute.

Toate anvelopele pentru autovehicule Sava sunt garantate în ceea ce privește manopera și conditiile ce tin de materiale sau de proiectare, in conformitate cu conditiile de garantie pentru pneuri ale Sava EMEA. Termenii și conditiile de garantie aplicabile intr-o anumită tara pot fi obținute de la dealerii de pneuri din tara respectiva la cerere.

CAUTARE AVANSATA

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti