Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


Lanturi antiderapante THULE

 

 

Lanturile antiderapante sunt solutii ingenioase care permit libertatea de miscare in conditiile unui carosabil acoperit de zapada sau gheata. Pe o piata invadata de produse indoielnice, lanturile Thule.

Lanturile antiderapante Thule-KONIG sunt omologate in conformitate cu cerintele europene si americane (Ö-Norm 5117, CUNA, UNI 11313, TÜV )

- Pentru o durata de viata mai mare, este indicat ca dupa fiecare folosire, lanturile Thule sa fie bine curatate si depozitate in locuri ferite de umezeala .

Lanturile antiderapante Thule-KONIG sunt disponibile in mai multe modele si dimensiuni, atat pt Suv-uri cat si pentru turisme.

Lanturile antiderapante Thule-KONIG K-Summit sunt cele mai moderne lanturi de zapada pentru vehicule de pasageri datorita design-ului inovator.

Caracteristici


Lanturile antiderapante Thule-KONIG K-Summit sunt potrivite pentru orice tip de vehicul pentru pasageri avand 0 mm distanta in spatele rotii.

- Suprafata de rulare a lantului Thule-KONIG K-Summit prevazuta cu alternari ale placutelor speciale din plastic injectate cu stifturi din metal dur si lant din aliaj special de otel asigura o aderenta si functionare mai buna pe gheata si zapada.

- Sistemul inovator cu clichet care actioneaza ca un multiplicator de forta ajuta la montarea usoara a lanturilor, iar brate pliabile fac depozitarea mult mai usoara, in geanta eleganta cu care sunt prevazute lanturile antiderapante Thule-KONIG K-Summit
 

 

Lant antiderapant Thule-KONIG Easy-Fit SUV - montare rapida in numai 12 secunde.

Caracteristici:

Construcţie de calitate Premium realizată din Oţel Călit Aliat cu Mangan şi Nichel (MnNi) pentru o mai mare fiabilitate.

10 mm spaţiu necesar în spatele roţii şi pe suprafaţa de rulare.

Sistemul de montaj prin arcurire face ca acest lant antiderapant sa se monteze foarte rapid si intuitiv : dinspre partea de sus inspre partea de jos a rotii.

Bara verticala din aluminiu care este situata in centrul sistemului de tensionare, special realizata pentru SUV-uri, este dotata cu o clapeta care se deschide si care printr-o simpla apasare cu piciorul activeaza auto tensionarea lantului, astfel in momentul in care autoturismul este pus in miscare lantul antiderapant Thule-KONIG Easy-Fit SUV se aranjeaza singur pe roata.

Pentru o potrivire perfecta va rugam sa accesati :

Configurator Lanturi auto Thule-KONIG -apasati aici

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti