Categorie
Axa de utilizare
Dimensiuni anvelope
Sezon
Producator
Material jante
Caracteristici jante
ProducatorDimensiuni roti
Marca
Producator


Categorii
Producator


Categorii
Producator


Informatii utile

PROCEDURA DE COMANDA

Pentru a initia o comanda , trebuie sa va creati un cont , apasand pe INREGISTRARE . La crearea contului, va rugam completati cu atentie datele referitoare la nume si prenume adresa si telefon. Toate aceste campuri sunt obligatorii. Daca nu introduceti un numar de telefon corect pentru a se putea confirma comanda, aceasta nu va fi onorata. Dupa acest pas puteti comanda produsele dorite , adaugandu-le in cos. Daca aveti cont la magazinul nostru introduceti adresa de email si parola. Comanda se poate intia : online prin intermediul cosului de cumparaturi , pe email - office@anvelopes.ro sau telefonic la unul din numerele afisate (in perioadele de varf (sezon) prioritare sunt comenzile online.

FACTURAREA SI PLATA PRODUSELOR

Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru produsele si serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Factura se va emite pe baza datelor furnizate de catre client  prin comanda plasata. Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului  includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Elite nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea unor date incorecte, incomplete si/sau neadevarate la momentul crearii CONTULUI si la data plasarii COMENZII de catre client/utilizator, aceste inadvertente putand atrage anularea comenzii de catre Vanzator.

In cazul platilor online Elite nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

Plata se poate face prin urmatoarele modalitati:

 • ramburs (la primirea comenzii), direct la curierul nostru , FanCourier;
 • cu ordin de plata prin banca/depunere in cont (livrarea se va face in momentul confirmarii platii in contul nostru);
 • direct pe site, cu cardul, prin intermediul - euplatesc si mobilpay;

Prin intermediul platii cu cardul produsele se pot plati si in rate egale fara dobanda, daca aveti cardul de cumparaturi la una din bancile cu care avem acord, respectiv:

 • BCR (pana la 4 rate )- selectati euplatesc
 • BT(pana la 4 rate) - selectati euplatesc
 • Alpha Bank(pana la 6 rate)- selectati euplatesc;
 • BRD(pana la 4 rate) - selectati euplatesc;
 • Credit Europe Bank-card Avantaj (pana la 4 rate)- selectati mobilpay;
 • GarantiBank (pana la 4 rate)-selectati mobilpay;

 

MODALITATEA DE LIVRARE

Produsul va fi livrat clientului in sistem de curierat door-to-door catre client sau poate fi ridicat direct din magazinul Elite, conform optiunii clientului.

Produsele cumparate de pe site sunt livrate in tara prin intermediul firmei de curierat rapid FanCurier.

Elite va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

In cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este diponibil, Elite va informa Clientul despre aceasta situatie. Elite poate livra ClientuluI un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care produsul  solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si acordulClientului.

Detaliile de livrare a produselor/serviciilor incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea Elite, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

Taxe de Livrare:

 • TAXE DE LIVRARE:
 • 1 anvelopă auto/4x4/jantă - 40-60 de RON;
 • 2 anvelope auto/4x4/jante - 45-60 de RON;
 • 2 anvelope 4x4 Mud Terrain - 60-80 de RON;
 • 3 anvelope auto/4x4/jante - 60-80 de RON;
 • 4 anvelope auto - 65-120 de RON in functie de diametru;
 • 4 anvelope 4x4/comerciale/jante - 70-120 de RON, in functie de diametru;
 • 4 anvelope 4x4 Mud Terrain - 90-120 de RON;
 • anvelope camion - 90 de RON/buc.
 • Pretul exact il aflati adaugand produsul in cos si setand numarul de bucati

 

Pentru anvelopele de camion si agro-industriale transportul se calculeaza in functie de greutatea acestora (de exemplu, pentru 100 de kg, transportul va costa 140 RON (TVA inclus.)

Aceste tipuri de livrari sunt valabile pentru localitatile cu acoperire Fan Courier. 

Pentru localitatile fara acoperire Fan Courier se mai percepe o taxa unica de 30 de RON (TVA inclus) indiferent de numarul de kilometri suplimentari.

RETURNAREA PRODUSELOR

Potivit legislatiei in vigoare, clientul persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din contract in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesia fizica  a produselor.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Clientul se obliga sa instiinteze Elite, printr-o notificare scrisa,  cu privire la decizia de retragere din contract,despre produsul pe care doreste sa il returneze, data la care a fost livrat precum si daca doreste inlocuirea cu un alt produs. Dupa procesarea acestei informari, Elite comunica confirmarea de primire a deciziei de retragere. Comunicarea scrisa in acest sens se va trimite la urmatoarea adresa de email: office@anvelopes.ro.

Orice retur facut de catre client, fara instiintarea scrisa prealabila, nu va fi procesat.

Clientul  este obligat sa returneze produsele fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Elite Tires Distribution Srl decizia sa de retragere.Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de Client inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

In cazul in care comanda este achitata, Elite va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Elite Tires Distribution Srl de catre clientul persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din contract,conform optiunii de plata specificata in formularul de comanda.

Elite TiresDitribution Srl  va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsele (se va lua data cea mai recenta).

Elite isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate clientului persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea produselor, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Returnarea produselor se va face  in ambalajul original intact, insotit de eticheta de livrare si doar daca acestea nu prezinta nicio urma de folosire si/sau deteriorare, survenita dupa momentul expedierii.

Clientul suporta costurile directe legate de returnarea produselor, conform legislatiei in vigoare.

Daca motivul returului este un defect de fabricatie al produsului sau faptul ca produsul primit nu este cel pe care l-ati comandat, din culpa Elite Tires Distribution Srl, taxele aferente transportului-retur vor fi suportate de catre noi.

Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si folosind acelasi serviciu de curierat rapid – FanCurier, la urmatoarea adresa: Str.Gh.Gr. Cantacuzino, nr. 188, Ploiesti, Prahova.

Hunter Engineering Hawkeye Elite Corghi TEXA

Programare vulcanizare.

Spre Vulcanizare
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Programare Vulcanizare Ploiesti
Geometrie • Incarcare Freon
Configurator roti iarna Configurator roti

Jante Anvelope Lanturi Piulite Prezoane Senzori

Specifici configurația autoturismului, alegi jantele si anvelopele dorite, completezi cu senzori presiune, piulite, prezoane sau lanturi.

Spre configurator roti