Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

Producator

Jante

La noi gasiti o gama variata de jante aliaj si tabla de la cei mai consacrati producatori. Jantele sunt omologate TUV si RAR. Fiecare janta, fie ca este confectionata din aliaj sau tabla, vine configurata conform specificatiilor masinii dumneavoastra.

Pentru acesata va rugam ca in momentul in care ne sunati sa verificam compatibitatea jantelor, sa aveti la indemana talonul sau cartea masinii . Comercializam jante auto de la OZ, MSW, BORBET, BREYTON, AEZ, DEZENT, DOTZ, ENZO, MAK, KFZ, KRONPRINZ, MAGNETTO.

Pentru informatii despre jante, compatibilitate va rugam sa ne apelati la numerele de telefon: 0761.141.585 ; 0761.611.205 . Email: office@anvelopes.ro sau la biroul nostru din Str. Gh. Gr. Cantacuzino, Nr. 188, Ploiesti, Prahova.

Trimitem jante in toata tara prin curierat rapid.


Cautare avansata

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.