Categorie:

Dimensiune anvelope:

Producator

Sezon:
runflat  

Material jante:

Caracteristici jante:

Producator

Dimensiune roti:

Marca:


Producator

Categorii:

Producator

Categorii:

ProducatorPlata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)


RIAL CENTER CAP N35 RIAL 75MM

PRET: 104.00 RON
Preturile includ TVA si taxa eco
Cantitate:

RIAL CENTER CAP N35 RIAL 75MM

RIAL CENTER CAP N35 RIAL 75MMPRODUCATOR: rial
DISPONIBILITATE:
3 bucati
Garantie: 24 luni

  LIVRARE IN 72-96H

  Comenzi telefonice: 0761.611.205 / 0761.141.585

Visa Mastercard


afla cum se masoara janta
Descriere RIAL CENTER CAP N35 RIAL 75MM


    Jante aliaj Rial

  Producatorul Rial Leichtmetallfelgen GmbH a fost fondat cu peste 30 de ani în urma şi astfel se numără printre primii producatori de jante din aliaj usor. Renumele s-i l-a facut In perioada în care RIAL a fost proprietara unei echipe de Formula 1 si-a câştigat un renume internaţional şi este acum un jucător important pe plan mondial în industria jantelor de aliaj usor.

      Rial a crescut continuu datorită progreselor departamentului de cercetare şi dezvoltare. Toate variantele constructive de jante sunt proiectate şi îmbunătăţite cu ajutorul programelor de simulare pentru calculul sarcinii (test FEM), asigurând o durabilitate maximă şi o greutate optimă. Acesta scurtează timpul de verificare şi testare şi asigură că nici o janta Rial nu adaugă autovehiculului o greutate mai mare decât este strict necesar. Toate standurile de testare şi verificare sunt disponibile în cadrul firmei, ceea ce duce la ridicarea standardelor de calitate şi la optimizarea fluxurilor de producţie.

      Jantele din aliaj Rial sunt produse în Germania, intr-o unitate moderna , echipata cu: cuptoare de topire, maşini de turnat, centre High-Tech de prelucrare cu comandă numerică (CNC) şi examinarea cu raze X a fiecarei jante.

       Acoperirea finală cu vopsea cromată sau argintie se execută cu una dintre cele mai moderne instalaţii de vopsire din lume. Folosind acoperirea cu lac acrilic si vopsele pe bază de apă, fără solvenţi, RIAL asigură o calitate a jantelor în conformitate cu standardele de calitate ale industriei de accesorii auto. In plus, Rial asigura o protectie maxima a mediului inconjurator.


Cea mai variata gama de anvelope de iarna sau de vara, anvelope 4x4 pentru turisme sau allseasons pentru toate categoriile de autovehicule. Comercializam o gama larga de anvelope de la cei mai renumiti producatori de anvelope: Nokian, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Fulda, Kleber, Uniroyal, Bf Goodrich, Cooper, Hankook, Kumho, Mitas, BKT, Barum, General, Sebring, dar si o gama variata de jante de tabla si aliaj de la producatori consacrati precum: Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Oz, MSW, Borbet, Breyton, KFZ.